غلبه ی طرفی چیست و چگونه می توان آن را شناسایی و تقویت کرد؟ | درس و مدرسه ( مومکا )

درس و مدرسه (مومکا) – در این پست به بررسی غلبه ی طرفی و راه های شناسایی و تقویت آن خصوصا در کلاس اول خواهیم پرداخت. مدرس این بخش خانم ناهید افتخار هستند که طی یک ویدیوی آموزشی، به تشریح شرایط و مهارت می پردازند. در ادامه این سری پست ها به بررسی جامع و کامل تمامی مطالب کتاب های پایه اول ابتدایی ( دبستان ) خواهیم پرداخت. امید است که از آن بهره ببرید و همراه ما باشید و ما را به دیگران معرفی نمایید.
غلبه ی طرفی چیست و چگونه می توان آن را شناسایی و تقویت کرد؟
غلبه ی طرفی | توضیح و بیان مسایل |
غلبه ی طرفی
برای رشد کامل عصبی، کودکان باید در تمام مناطق عملکردی تسلط نیمکره ای داشته باشند. به عبارت دیگر ، این بدان معناست که اگر کودک از همان دست به طور مداوم استفاده کند ، باید با چشم ، گوش و پاهای خود هماهنگ باشد. هر نیمکره مغز وظایف و عملکردهای مختلفی را کنترل می کند. کودکان مهارت های دستی را از طریق بازی و سایر فعالیت ها پرورش می دهند. علاوه بر این ، آنها کشف می کنند که چه کاری را می توانند با دست خود انجام دهند.
بنابراین بچه ها شروع به نشان دادن غلبه طرفی دست خود در کارهای عملکردی می کنند. دلیل این امر این است که یک طرف مغز آنها تسلط دارد. بنابراین این اجازه را می دهد تا کودکان ترجیح دهند از یک دست بیشتر از دیگری استفاده کنند. با این حال هر گونه مشکل غلبه طرفی می تواند باعث مشکلات یادگیری در برخی مناطق شود. این مشکلات می تواند بر خواندن ، گوش دادن ، تحرک ، زبان و توانایی دستی به ویژه نوشتن تأثیر بگذارد.
👈 دانش آموزان و همراهان گرامی جواب سایر درس های کلاس اول و تمامی مباحث هر درس، به صورت کامل در سایت موجود می باشد، برای دسترسی کافیست درس موردنظر را در گوگل سرچ کرده و در انتهای آن عبارت «مومکا» یا «درس و مدرسه» را نیز اضافه کنید.
🙆 اگر سوال یا پیشنهادی در رابطه با این درس داری، کافیه به انتهای این مطلب مراجعه کرده و هر چه دوست داری بنویسی.
💬 جهت ارتباط با استاد ناهید افتخار، مدرس این دوره و اخذ راهنمایی و مشاوره و یا شرکت در دوره ها می توانید به آی دی ایشان در تلگرام و یا شبکه شاد پیام ارسال نمایید.
آی دی شاد : firstlady95@
لینک صفحه های مهم و مرتبط و پیشنهادی سایت |
صفحه وبسایت درس و مدرسه ( مومکا ) در آپارات – ورود به صفحه کتاب فارسی نگارش ششم ابتدایی ( سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ ) – دانلود کتاب فارسی خوانداری ششم ابتدایی ( سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ ) – دانلود صفحه مربوط به مطالب فارسی خوانداری ششم ابتدایی – ورود به صفحه صفحه مربوط به مطالب فارسی نگارش ششم ابتدایی – ورود به صفحه ورود به وبسایت درس و مدرسه (مومکا) – ورود به صفحه ثبت نام در وبسایت درس و مدرسه (مومکا) – ورود به صفحه |